in ,

Irinuca lui Liviu Dragnea, scoasă pe tușă de Bombonica, șefa pe unitate!

irina tanase camel toe2

Tanara ibovnica a ex-liderului PSD, Irina, pare ca a facut cursurile de mediator numai cu scopul de a-si putea vizita mai des iubitul aflat la  mare belea, in spatele gratiilor. Pregatirea in acest domeniu s-a dovedit, din pacate, precara  atata timp cat suava don´soara nu are cunostiintele necesare sa rezolve si imensul scandal pe care, dupa disparitia lui Dady, l-a declansat familia lui.

Bombonica i  s-a lipit in par Irinucai ca o guma de mestecat si a anuntat-o ca, pana n-o vede disparuta-n Triunghiul Bermudelor, nu o va lasa in pace. Si copiii legali ai lui Livache, Alexandra si Valentin, au fost convocati pe frontul de lupta. Daca  porcarul cu fizic de godac incearca sa se eschiveze de la a-i da perversa Irinei, pe care nu a suportat-o niciodata insa ii este teama sa nu-i confiste taticu´ masinile de lux, sora sa, Alexandra, lupta cot la cot cu Bombonica impotriva ”pustoaicei care le-a spart casa”.

Situatia tinerei manipulate de gurul pesedist este atat de incurcata incat biata fata este convinsa ca puscariasul a abandonat-o si pe ea cum a facut cu nobilele idealuri ale socialismului.

”Nu-mi explic comportamentul lui iubi mic. De cand ma ataca taranca de nevasta-sa, Daddy nu-mi mai raspunde la telefon si nu mai vine la vorbitor cand il vizitez la Rahova. La cum ma evita tare mi-e frica sa nu fi devenit pe invers printre atatia barbati atragatori”, s-a plans Irina.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Valentin Ceaușescu își cere drepturile de victimă a Revoluției: „Mi-au omorât părinții! ”

benzinaria mol

Ungurii au lansat aplicaţia prin care, la fiecare alimentare în benzinăriile MOL, 1 leu intră în conturile UDMR!