in ,

Valentin Ceaușescu își cere drepturile de victimă a Revoluției: „Mi-au omorât părinții! ”

Orice credincios veritabil de pe aceste meleaguri mioritice este de acord ca executia sotilor Ceausescu de catre adversarii sai politici a fost o barbarie demna de Evul Mediu si ca vinovatii ar trebui judecati.

În Dosarul „Revoluției”, aflat pe rolul ÎCCJ, Valentin Ceaușescu s-a constituit parte vătămată! Din câte se pare, implicarea lui în Dosarul „Revoluţiei” are legătură cu susţinerile procurorilor, fapte consemnate în rechizitoriu, și anume diversiunile create după 22 decembrie de către Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, gen. Iosif Rus şi Emil „Cico” Dumitrescu , care au dus la crearea „condiţiilor condamnării şi execuţiei cuplului prezidenţial Ceauşescu printr-un proces penal simulat”.

Plangerea si cererea domnului Ceausescu este pe de-a-ntregul indreptatita insa oricat de sinistru s-a comportat tovarasul Iliescu si acolitii lui din cauza carora au murit mii de romani nevinovati, fiul dictatorilor analfabeti e condamnat sa uite ca din cauza „parintilor sai, sacrificati la Revoluție”, au suferit milioane de compatrioti.

Cu certitudine si parintii lui Hitler au fost necajiti de sfarsitul prematur al „viteazului lor urmas” dar, pana la urma, s-au impacat cu gandul ca soarta dictatorilor dementi se termina, de regula, foarte trist.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
olguta-vasilescu-claudiu-manda-mircea-titus-dobre-33

Nu toată Pro Romania vrea să lingă acolo unde a scuipat: ”Cu Olguții nu mai pot fi coleg!”

irina tanase camel toe2

Irinuca lui Liviu Dragnea, scoasă pe tușă de Bombonica, șefa pe unitate!