in ,

După mesajul lui Dragnea, mii de infractorii declară că și ei au făcut fărădelegile tot pentru țara lor dragă!

De cand a fost inventata, privarea de libertate a celor care au incalcat legile unei tari a avut ca scop indreptarea si reeducarea lor iar dupa ispasirea rusinoasei pedepse respectivii ar fi trebuit sa poata fi integrati in societate. Specialistii afirma ca, din pacate, sunt foarte numeroase cazurile in care puscaria le face mai mult rau decat bine unora dintre intemnitati.

Liviu Dragnea este doar de sase luni la mititica insa, dupa mesajul transmis de Ziua Romaniei, e clar ca n-a gasit inca drumul cel bun si nu sunt semne nici ca i-ar fi suficienta toata pedeapsa, de trei ani si jumatate.  Indiferent daca este vorba de boala psihica sau pur si simplu de tupeu si ipocrizie nemaivazute, gandurile asternute de el pe Facebook  incearca sa ne demonstreze ca o dihanie atat de sireata si prefacuta n-o sa mai vedem prea curand.

”La multi ani, Romania!

Tara mea draga,

De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică. Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!”

Delirul continua pe mai multe randuri, la fel de mincinoase si pline de fatarnicie insa nu are rost sa le redam in intregime intrucat acesta nu este un site medical.

Asa cum ne asteptam, cateva mii de alti puscariasi au inceput si ei sa trimita mesaje asemanatoare invocand faptul ca au furat, ucis, violat si inselat tot din iubire pentru patria lor draga.

”Credeti ca mie, la varsta mea, imi mai trebuia rapiri, violuri si crime? Nu, tataie, tot ce am intreprins a fost ca sa-mi ajut tara si am facut-o fara sa-mi fie frica ca ajung la puscarie”, a strigat monstrul Dinca in sala tribunalului.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Filme emblematice pe bandă rulantă în decembrie

România recursului și cei 9000 de moși compensați ce ne vor ”colinda” de Sărbători…