in , ,

Amintiri din casa hoților: două jurnaliste lăsate fără portofele în sediul PSD din Kiseleff!

sediul psd kiseleff

Două jurnaliste din România au plătit destul de scump taxa pe profesie, fiind lăsate fără portofele în timpul unei conferințe de presă organizate la sediul PSD.

Anunțul a fost făcut pe pagina sa de socializare de reporterul Realitatea Plus, Ionela Arcanu, cea care a anunțat spre amuzamentul general că „două colege au rămas fără bani în portofel chiar în sediul PSD. Ele îşi lăsaseră genţile în sala destinată presei din sediul partidului şi au mers să ia declaraţii liderilor PSD. Când s-au intors au constatat că le lipseau banii din portofele”.

Vestea a fost întâmpinată în mod egal cu stupefacție și ironii, cel mai viral fiind comentariul șefului de cabinet al ministrului de interne, Marcel Vela. ”Dacă nu acolo, atunci unde?”, s-a întrebat retoric pe facebook Traian Berbeceanu, în timp ce finul său, poliţistul Marian Godină a comentat în aceeași notă: „Eu nu pot să cred aşa ceva! Chiar să se fure acolo?“.

Una dintre victimele furtului din sediul PSD este angajata Antena 3, Mădălina Mihalache. Previzibil, Mihalache nu s-a arătat deloc deranjată de eveniment, ba chiar, prin detaliile oferite, a încercat să reducă dimensiunile incidentului și să scuze, circumstanțial, orgnizatorii.

„Sunt jurnalist acreditat pe PSD de şapte ani, timp în care am fost de sute sau chiar mii de ori în sediul central. Sunt una dintre cele două jurnaliste cărora, astăzi, le-au dispărut bani din portofel. Un fapt care nu s-a mai întâmplat niciodată şi pe care nu-l vedeam vreodată subiect de presă. Genţile au fost în centrul de presă, acolo unde stau cameramanii, reporterii şi băieţii de la tehnic. Singura care mai putea să treacă pe-acolo, în cele două ore care au trecut până ne-am dat seama, este femeia de serviciu, şi ea angajată de vreo nouă ani. O doamnă care strânge mereu în urma noastră (unii dintre noi chiar nu suntem cei mai civilizaţi oameni)“, a comentat Mihalache.

Mădălina Mihalache a fost și primul avocat al organizatorilor evenimentului în urma căruia s-a produs furtul, apărând cu patos și aplomb jurnalistic, tot pe Facebook, imaginea PSD: „Văd o isterie pe Facebook şi în presă care, de data asta, este total nejustificată. Şi nu cred că pot fi acuzată că am menajat vreodată acest partid şi că nu mi-am făcut meseria cu imparţialitate, indiferent unde am lucrat. Cred că şi hate-ul, chiar şi pe reţelele de socializare, trebuie argumentat şi întemeiat, mai ales când e propagat de oameni de presă, foşti şi actuali politicieni şi demnitari“.

Incidentul a fost confirmat de conducerea PSD, care a pus rapid batista pe țambal. Poliția Capitalei a anunțat că nu a fost formulată prin sistemul 112 vreo sesizare cu privire la vreun furt în sediul PSD și nici nu a fost depusa vreo plângere, iar președintele Marcel Ciolacu a minimalizat amploarea evenimentului, declarând: „Am înțeles că incidentul cu portofelele s-a rezolvat pe cale amiabilă. Un incident minor. Nu s-a ajuns la poliție, nu s-a ajuns la nimic”…

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Iohannis, președintele care se ține de cuvânt! L-a nominalizat tot pe Orban, așa cum a promis!

Dragnea și Mazăre vor să angajeze doi srilankezi care să faca pușcărie în locul lor!