in ,

Ungurii au lansat aplicaţia prin care, la fiecare alimentare în benzinăriile MOL, 1 leu intră în conturile UDMR!

benzinaria mol

Ungurii au lansat aplicaţia prin care, la fiecare alimentare în benzinăriile MOL, 1 leu intră în conturile UDMR, afirmă postul de radio Vocea Prusiei, filiala germană a cunoscutei oficine de fake news propagandistic Vocea Rusiei.

Vestea vine ca reacţie la evenimentul remarcabil din hargita, acolo unde aproximativ 300 de persoane au participat, sâmbătă, la Gheorgheni, la o adunare de solidaritate interetnică româno-srilankeză şi la un marş pe străzile oraşului, după incidentele din comuna Ditrău, iniţiatorii acţiunii declarând că incidentele din localitatea devenită de-acum celebră au fost o provocare pe care o leagă de apropiatele manifestări dedicate celebrării, pe 10 martie, a Zilei Libertății Secuiești. .

Potrivit Vocii Prusiei, funcţionarea programului prin care, la fiecare alimentare în benzinăriile Mol, 1 leu intră în conturile UDMR, a fost descoperită de mai bine de un an, în urma unui audit efectuat de compania ”Standard T. Foor”, însă nu a fost dată publicităţii din pricina solicitărilor Serviciului Român de Informaţii.

Potrivit specialiştilor ”Standard T. Foor”, algoritmul aplicaţiei distribuia câte un leu din fiecare încasare la pompă către un offshore din Cipru care, coincidenţă, finanţează de ani buni activitatea extremiştilor unguri din ,,Mişcarea celor 64 de Comitate”, acoperiţi ca mebri ai UDMR.

Mişcarea de Tineret 64 de Comitate din Ungaria (HVIM),  al cărei nume se referă la numărul de comitate pe care le avea Ungaria Mare, este o organizaţie extremistă care militează pentru refacerea Ungariei Mari şi pentru anularea Tratatului de la Trianon.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
irina tanase camel toe2

Irinuca lui Liviu Dragnea, scoasă pe tușă de Bombonica, șefa pe unitate!

ciutacu ghinda irina rimes

Victor Ciutacu sare la ghindele Irinei Rimes: ”Fetița asta are creierul cât o…”