in ,

Incident la Circul Metropolitan București: un trapezist a vomat peste public și a părăsit spectacolul în fluierăturile spectatorilor!

trapezist circ bucuresti

Un episod mai puțin obișnuit s-a petrecut duminica trecută, la Circul Metropolitan București, acolo unde un trapezist a vomat peste public și a părăsit spectacolul în fluierăturile spectatorilor, la prima reprezentație bucureșteană a Circului Spaniol de Stat.

”Minunatul Circ Spaniol a sosit, plin de surprize, iluzie, râs, spectacol, distracție, cu irezistibilii săi magicieni și curajoșii săi trapeziști ”a fost prezentarea artiștilor spanioli publicată pe site-ul Circului Metropolitan București.

Ceea ce nu era de așteptat de public, copii, adulți și bătrâni, s-a întâmplat chiar în mijlocul spectacolului. În plin număr de agilitate și virtuozitate al artiștilor trapeziști, unul dintre atleți a suferit o violentă și spastică expulzare a conținutului stomacal pe cale bucală, voma umplând, din cap până în picioare, spectatorii aflați în primele rânduri ale sălii.

„Plouă, plouă, haideți să plecăm de aici, fugiți!”, au fost cuvintele oamenilor aflați sub trapez, după ce au observat ploaia neașteptată, cel puțin, 23 de spectatori fiind stropiți cu lichid regurgitat.

„Nu este Circul Spaniei, departe de el, este mai degrabă Circul Vomei”, au spus persoanele afectate. Momentan nu se știe dacă spectatorii mirositori și supărați vor prezenta o plângere cu privire la evenimente.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
carmen bruma rochie fund

Galerie Foto! Carmen Bruma a leșinat de rușine la un eveniment monden, din cauza rochiei cu vedere la vangă pe care a purtat-o!

10 august

Viorica Dăncilă, mai exactă ca matematica însăși: ”Mi s-a părut ca 10 august semăna cu o lovitura de stat!”