in ,

Viorica Dăncilă, mai exactă ca matematica însăși: ”Mi s-a părut ca 10 august semăna cu o lovitura de stat!”

10 august

Nimeni, niciodata nu i-ar fi pus Vioricai o intrebare din geometria de clasa a V-a daca nu s-ar fi laudat singura ca ea este inginer la baza si ca i-a placut atat de mult matematica incat a dat si meditatii. Cei care au invatat-o sa spuna povestea cu stiintele exacte au avut in cap ca astfel ii poate demonstra lui Iohannis ca si ea a fost buna la carte. Din pacate, blondina din Videle n-a avut sansa sa ajunga vedeta intr-un regim lipsit de exprimarea libera precum idolul ei, Elena Ceausescu,  o alta semi-analfabeta care se recomanda academician, doctor, inginer si savant de renume mondial stiind ca nu trebuie sa dea socoteala nimanui pentru scornelile ei. Spre deosebire de democratia socialista a lui Ceausescu, in dictatura lui Iohannis se poate vorbi liber si orice tanar jurnalist o poate prinde cu minciuna pe Viorica din maxim doua intrebari simple.

Cu o precizie deosebita, intalnita la toti inginerii pasionati de stiintele exacte, candidata PSD pentru functia suprema, explica in campania de acum de ce a mintit Bruxelles-ul in legatura cu tragicul protest al diasporei din 10 august:´´ Atunci mi s-a parut ca  seamana cu o lovitura de stat dar pe urma mi-am dat seama ca nu a fost asa´´.

Cea mai clara lovitura de stat esti chiar tu, Viorico, si ai fost pusa la cale de Dragnea, patriotul care, de-atata dragoste pentru tara a ajuns la parnaie.  Este inexplicabil cum de pentru doua milioane de asistati sociali  poti tu sa reprezinti o varianta de presedinte al unei tari europene insa pentru cei cu mintea la ei afla, draga tanti, ca, dupa vorba si logica, semeni mai degraba cu menajera de la Cotroceni, oricate brose, ceasuri si diamante ti-ai agata pe trupu-ti de fosta     inotatoare.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
trapezist circ bucuresti

Incident la Circul Metropolitan București: un trapezist a vomat peste public și a părăsit spectacolul în fluierăturile spectatorilor!

dancila animale

Dancilă a dezvăluit atuul său: ”Animalele simte candidatul care le iubește!”