in ,

Galerie Foto! Carmen Bruma a leșinat de rușine la un eveniment monden, din cauza rochiei cu vedere la vangă pe care a purtat-o!

carmen bruma rochie fund

Odata cu inaintarea in varsta, majoritatea pustilor care il urmareau la tv pe Mircea Badea au inceput sa schimbe postul numai cand vad sigla A3. Mai trist este  ca si iubita lui, Carmen Bruma, cea cu care are un copil, il suporta din ce in ce mai greu prin casa si, dupa spusele ei, daca ar avea o telecomanda magica l-ar opri imediat in fata usii de la intrare.

Stresul continuu si consumul nervos exacerbat au pus-o intr-o situatie delicata pe sexoasa bruneta chiar si cand a pasit pe covorul rosu de la Gala Unica 2019 unde, efectiv, a lesinat, după ce participantii la eveniment au inceput sa o arate cu degetul si sa râdă de ”rochia de instalator” in care se echipase.

Suporterii care s-au strans cerc in jurul ei isi faceau totusi cruce si bateau in lemn , blestamand numele comicului de platou de la Antena 3 care i-ar fi ”mancat zilele”.

Dupa ce si-a revenit, Carmen a recunoscut ca iesirile puerile ale iubitului ei au epuizat-o foarte mult in ultimii ani insa, iar o data ridicata in picioare, a incercat si să explice semnificatia tolatei cu vedere la fese purtate la eveniment.

”Rochia mea este o replica a celei purtata de Mireille Darc in filmul ”Marele blond cu un pantof negru”. Deci nu are legatură cu umorul de instalator al lui Mircea ci este o aluzie la faptul ca si eu am acasa un prostovan chiar mai mare decat cel interpretat de Pierre Richard in comedia frantuzeasca”.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Cumpănașu

Ce au căutat românii, pe Google și pe Youtube, în 2019?

trapezist circ bucuresti

Incident la Circul Metropolitan București: un trapezist a vomat peste public și a părăsit spectacolul în fluierăturile spectatorilor!