in ,

Gelu Voican Voiculescu judecat și ”executat” cu pietre de revoluționari în Piața Universității!

gelu voican voiculescu batut piata universitatii 3

Gelu Voican Voiculescu a fost scuipat, înjurat, bătut și alungat de revoluționari de la la Troița din Piața Universității, la 30 de ani de la evenimentele din Decembrie 1989.
Voican Voiculescu se prezentase azi, din proprie inițiativă, în Piața Universității, acolo unde se desfășura un eveniment de comemorare a eroilor Revoluției, fiind întâmpinat cu huiduieli, cu pietre și cu bastoane în cap de către participanții la manifestație, aceștia strigând: „Criminalule, cum ai tupeul să vii aici?”.

Fostul vice prim-ministru a fost huiduit de oamenii prezenți în centrul Capitalei. Ei au strigat: „Mi-ai omorât copiii, tu cu Iliescu”, „Criminalule!, „Cum au tupeul să vii aici?”.

Gelu Voican Voiculescu a fost trimis în judecată, alături de Ion Iliescu, în dosarul Revoluției, cazul aflându-se pe masa judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ). El este acuzat de infracţiuni contra umanităţii.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
orban la colindat

Domnu’ Orban, dar actele oficiale cine le rezolvă în alea 2 săptămâni în care bugetarii muncesc acasă la cârnați și țuică fiartă?

ion iliescu internat

După bătaia lui Voican, Iliescu s-a internat la Elias, dar medicii vor să-l transfere la Târgoviște!