in

După jena de meci cu Suedia, naționala României va îmbrăca un echipament marca ”Voma!”

contra voma

După jena de meci cu Suedia Naţionala, lui Contra şi Burleanu a pierdut nu numai ultimele urme de respect din partea fanilor, ci şi suportul firmei de echipament sportiv care a asigura până acum ţinutele de antrenament şi de joc ale tricolorilor. De la meciul următor, Naţionala, nu și Contra neapărat, va purta un nou echipament, marca ”Voma”, mult mai apropiat de stilul de joc pe care îl practică în acest moment.

De asemenea, Federaţia Română de Fotbal va apela la o subscripţie publică cu ajutorul căreia va încerca să adune bani pentru a nşpea înlocuire a gazonului ţepos şi tern de pe Naţional Arena cu o iarbă mai şmecheră şi mai colorată, care să înmoaie apărările de fier ale viitorilor adversari ai selecţionatei naţionale, după următoarea reţetă:

PASUL 1. Suporterii fanatici ai naţionalei vor fi solicitaţi să trimită fiecare câte minimum 1.000 de euro, echivalentul în dolari, la adresa F.R.F de campanie banipentruchampagne-moet-et-chandon@frfburleanu.ro

PASUL 2. FRF va transfera sumele strânse într-un cont transparent din Maldive, locul unde se gaseşte cel mai de calitate gazon din lume.

PASUL 3. Reprezentanţii F.R.F vor pleca în Maldive, unde vor testa materialul până la finalul acestei luni.

PASUL 4. Toţi subscriptorii vor primi un tricou ”Voma” original, de la casa de modă ce îmbracă de azi naţionala prin competiţii, inscripţionat cu mesajul „şi eu susţin iarba fiarelor”.

PASUL 5. Următorii paşi ai campaniei vor fi comunicaţi publicului după ce DNA-ul o să execute un audit de la 11 metri, fix în vinclurile porţilor ferecate ale lui Burleanu de la FRF.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Vaccinarea gratuită anti-HPV va demara în ianuarie 2020

dancila romania suedia

Dăncilă cere sancționarea ProTV pentru difuzarea meciului cu Suedia fără ”suptitrare”!