in ,

Înca un „jmecher” de Facebook a rămas fără glas când s-a trezit la ușă cu polițiștii pe care-i jignise în mediul online!

Pana la necazul cu pandemia eram convinsi ca Mircea Badea este singurul imatur din Europa care, dupa ce se pieptana 7 ore in fata oglinzii, se simte antrenat la maxim ca sa se ia de oameni si sa-i provoace la „smardoiala”. Cele doua experiente nefericite ale ”batausului de mucava” de pare insa ca nu au fost pe intelesul tuturor papagalilor care cred ca daca dau din gura cand sunt in casa este suficient sa-i puna pe fuga si pe cei mai sangerosi luptatori.

Nicuşor Moldovanu sau „Johny Chass”, cum este el cunoscut pe Facebook, s-a trezit cu poliţiştii la uşă după ce, în ultima perioadă, a postat mai multe videoclipuri pe pagina socială în care a adus ofense Poliţiei Române. Fapta se încadrează la ultraj deoarece filmările de pe Facebook au caracter public şi, din acest motiv, poliţiştii de la Hârlău au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău, care a deschis un dosar penal.

Exact ca si idolul sau, Mircica Minte Mica, care e bun la latrat insa cand e sa muste constata ca are dintii foarte moi, Johny din Harlau s-a cacat pe el la propriu cand a fost sa-si puna la treaba bratele-i musculoase si plina de tatuaje.

„Am primit amendă de 1000 de lei pentru că am cerut poliţiei să se potolească. Dacă handicapatul de şef este prost, nu trebuie să faci ca el. Ţineţi cont, nu aveţi tatuaje. Dacă sunteţi atât de şmecheri şi mafioţi, tatuativa aşa cum suntem şi noi, luaţi-vă o haină de şmechereala, ieşiţi pe stradă şi bateţi lumea. V-aţi luat cu cine nu trebuie, ţineţi cont!”, a amenintat Johny cu vitejia-i deja cunoscuta pe Facebook.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
brad sexy de craciun

Recomandări pentru sexul în timpul pandemiei: ”De coronavirus nu scapi spălându-te cu gaz, ca de păduchi!”

robert curteanu

Justiția la români: pedofil condamnat să muncească în folosul societății la o școala generală!