in ,

Justiția la români: pedofil condamnat să muncească în folosul societății la o școala generală!

robert curteanu

Buletinele de stiri ne bombardeaza zilnic cu cazuri extrem de grave in care sunt prezentati cetateni ce nu se pot adapta la noile restrictii impuse de criza pandemiei, sustinand ca regulile si legile din ordonantele militare sunt pure aberatii.

Ce putem sa mai comentam atunci cand si legile care n-au nicio legatura cu coronavirusul par lipsite de logica, frizand adesea absurdul desavarsit?

 Daca de lup numit sef la stana de oi sau de zoofil angajat pe post de ingrijitor la gradina zoologica am mai auzit, ei bine, pedofil pedepsit de Justitia Romana sa munceasca in folosul societatii la o scoala de copii n-am intalnit nici in comediile pentru tampiti.

Valentin Robert Curteanu (52 de ani), trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru că a forţat o fetiţă de 10 ani să se dezbrace pentru a o filma în ipostaze indecente, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. În plus, instanţa l-a trimis să muncească în folosul comunităţii la şcoala generală din comuna prahoveană Podenii Noi.

 Bărbatul a ajuns în această situaţie după ce fetiţa în vârstă de zece ani l-a pârât părinţilor ei că a fotografiat-o dezbrăcată. Ororile s-au petrecut în baia comună a unui bloc de nefamilişti din localitatea prahoveană Boldeşti Scăieni, unde micuta locuia împreună cu părinţii ei. În aceeaşi clădire avea o garsonieră şi agresorul său. Când au aflat ce i s-a petrecut copilei, părinţii au luat imediat legătura cu poliţia.

In prezent, Curteanu Valentin este liber insa a anuntat autoritatile ca vrea sa inceapa cat mai repede ispasirea pedepsei la scoala respectiva intrucat el nu poate sa stea foarte mult timp departe de copii.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Înca un „jmecher” de Facebook a rămas fără glas când s-a trezit la ușă cu polițiștii pe care-i jignise în mediul online!

olivia-steer-vaccin

Florin Bodog, mesaj extrem de dur către anti-vacciniștii Oliviei Steer: „Să meargă în focarele de infecție să vadă dacă se imunizează”