in ,

Doctorul Streinu Cercel, declarații incendiare: ”Vom trăi și vom vedea cine mai trăiește!”

streinu cercel

Prezenta agreabila cu un discurs aducator de audienta in orice emisiune de televiziune era invitat, profesorul Streinu Cercel ne obisnuise sa-l urmarim zilnic ca pe orice vedeta de la Puterea dragostei, Acces direct sau Insula iubirii. Abia a fost eliberat din functia de conducere a campanieii anti-coronavirus si deja ne este dor de el. Totusi, acum, nemaifiind ocupat cu filmarile, dom´ profesor  are timp sa ne indulceasca traiul cu declaratii parca si mai interesante decat atunci cand era star tv. El sustine ca a fost demis pentru a deranjat diversi lideri politici care nu-i ascultau recomandarile si care, prin deciziile lor, au transformat pandemia intr-o criza ca oricare alta, politizata pana-n maduva oaselor.

„O să vă spun un lucru care o să vă șocheze. La nivelul zilei de astăzi numarul de teste care s-au făcut este la jumătate din capacitatea de testare din România. Din două considerente – aceste teste sunt cerute doar de medici și cei de la DSP și nu există un program de testare susținut pentru populație.  Noi am cerut să facem un program de testare pe criterii epidemiologice, care nu a fost aprobat nici până la ora actuală.

Jumătate din capacitatea de testare din România nu a fost folosită pentru că nu a fost cerută. Nu există cerere, nu există recoltare.

În probleme de politică sanitară nu suntem consultaţi. Pandemia este condusă de MAI şi nu de Ministerul Sănătăţii, aşa cum ar fi normal să fie.

Nu suntem in criza ci în pandemie. Criza e facuta de politicieni, suntem in pandemie stimati concetateni. Daca nu ne vine mintea la cap o ducem asa pana la toamna. Vom trai si vom vedea, cine va mai trai”, a transmis reputatul profesor tv, Streinu Cercel.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
teodora maftei

O infirmieră din Iași, infestată turtă cu virusul alcoolemiei, a făcut două accidente rutiere în câteva minute!

brad sexy de craciun

Recomandări pentru sexul în timpul pandemiei: ”De coronavirus nu scapi spălându-te cu gaz, ca de păduchi!”