in ,

Seringa la sandwich, sau cum poți să-i duci droguri unei rude lovite de sevraj în carantină!

paine-cu-drog

De cand a izbucnit blestemata pandemie chinezeasca se vorbeste numai despre victimele coronavirusului de parca oamenii nu ar mai suferi si de alte boli si de parca, de doua luni, nu ar mai fi decedat nimeni pe Pamant rapus de cancer, infarct sau in accident de masina. Se insista pe faptul ca majoritatea celor „adormiti in veci” de coronavirus aveau organismul slabit si de alte grave maladii.

Pentru a-si ajuta „ unchiul” internat intr-un centru de carantina, un  „nepot´´ responsabil  s-a grabit, ca o adevarata Scufita Rosie, sa-i duca de-ale gurii rudei iubite, stiind ca fara cele necesare ar fi putut intra intr-o depresie crunta iar starea lui de sanatate s-ar fi deteriorat iremediabil.

Oprit de jandarmul de la intrarea in cladire si verificat la ”pachetelul cu bunatati” s-a constatat ca grijuliul vizitator adusese, intr-adevar, niste sandwichuri dar care erau, de fapt, ambalajul pentru o faina mai speciala care se putea prepara cu cele trei seringi gasite in acelasi sufertas.

Pentru astfel de fapte, unchiul și nepotul riscă să fie izolati amandoi intr-o carantina de cativa ani, după gratii.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
tigani fomisti2

Întorși de la cerșit din Anglia, țiganii din Teliu au luat Primăria cu asalt și își cer drepturile: mâncare, băutură și bani de buzunar!

Noaptea, ca hoții: Ciordache, Nicolicea și Șerban Nicolae introduc pe furiș noi pensii speciale!