in ,

Războiul dintre brăileni și gălățeni se acutizează după ce guvernul transferă la Brăila bolnavii de coronavirus!

coronavirus ialomita

Sunt arhicunoscute intepaturile dintre olteni si moldoveni, bucuresteni si timisoreni dar contrele purtate de-a lungul secolelor intre braileni si galateni  le intrec pe toate celelelate.

De cand s-a instalat si pe meleagurile noastre blestemata pandemie a virusului chinezesc a mai aparut un motiv de scandal intre cele doua judete vecine si neprietene. Ministerul Sanatatii a transmis ca toate persoanele infestate cu coronavirus din regiune sa fie mutati la unitatile medicale din Braila. Instantaneu, brailenii au luat foc si, ducand mana la cingatoare dupa briceag, au intrebat retoric: „Da´ ce? Galatenii sunt mai smecheri de ne bagati pe gat noua, brailenilor, toti bolnavii? Nu putem tolera aceasta bataie de joc”.

Nici fostul premier, originar din Braila, domnul Mihai Tudose nu a ramas impasibil si, simtindu-se dator fata de urbea natala, i-a sarit imediat in aparare.

„Inconstienta? Prostie in cea mai acuta forma? Adica dupa ce Ministerul Sanatatii anunta ca foiala pe strazi duce la raspandirea virusului si recomanda tuturor” sa stea acasa”, s-au gasit niste idioti care sa faca schimburi de pacienti intre judete”, a declarat Tudose.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
tigani anglia

VIDEO șocant: Statul aduce acasă păsările călătoare! Cu ce preț?

Delia Matache, huiduită de fani după ce s-a pozat în izolare!