in ,

Greta Thunberg jubilează! Coronavirusul face și fapte bune – închide fabrici și astfel reduce poluarea!

greta thunberg

In momentul acesta nu exista entitate de pe planeta care sa fie mai blestemata si afurisita decat micutul dar periculosul coronavirus. Insa, pe langa dezastrul socio-economic pe care l-a creat, cercetatorii stiintifici i-au gasit, culmea, si parti bune, fapt care i-ar face sa jubileze pe activistii impotriva incalzirii globale.

Țările în care din cauza coronavirusului s-au luat măsuri radicale privind activitățile zilnice, scapă de poluare. După imaginile senzaționale făcute publice de NASA în legătură cu scăderea poluării în China, după ce zone întregi au intrat în carantină, apar altele, care prezintă aceeași realitate, în Italia. Imaginile din satelit realizate deasupra Italiei arată „scăderea notabilă” a poluării aerului deasupra acestei țări, după ce, pentru a evita răspândirea coronavirusului  s-a decis restricționarea transportului  și activitatea industrială.

Acum este clar si sigur ce trebuie facut pentru a respira un aer mai curat : slobozim coronavirusul si de restul se ocupa el. Din pacate, acest aer curat nu va mai fi respirat de aceleasi numar de oameni care populau anul trecut Terra.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Carmen-Harau

Liberalii știu cum să scoată țara din impas: ”L-aș pupa apăsat pe colegul de la PSD, dacă aș avea coronavirus!”

Klaus-Iohannis

Președintele Iohannis a anunțat stare de urgență în România!