in ,

Avocatul Sorinei Pintea, dezvăluiri cutremurătoare: ”A fost supusă unor torturi inimaginabile!”

sorina-pintea

Arestarea pentru mita a fostului ministru PSD, Sorina Pintea, ne dovedeste un adevar trist si ingrijorator: la conducerea tarii si in general in politica noastra, ajung cei mai bolnavi dintre fiii poporului. Numai gandul ca nu mai au mult de trait le poate da curajul si inconstienta de a fura si a intreprinde tot felul de activitati ilegale  ca si cum Romania ar fi mosia lor personala. Interesant este ca mai toti acesti onorabili isi descopera gravele suferinte doar atunci cand li se ia pulsul cu catusele. In timpul savarsirii faptelor ilegale n-au tensiunea marita, nu-i doare splina  si nu-i li se blocheaza rinichii, sunt mai sanatosi decat concetatenii lor cinstiti. Singura emotie o simt numai in momentul cand le intra in cont parandaratul si realizeaza ca au mai parvenit un pic.

Nici doamna Pintea nu face exceptie de la regula respectata cu sfintenie de toti colegii  ajunsi la necaz. De cum a vazut caschetele politistilor la fereastra, Sorina si-a amintit brusc toate problemele de sanatate pe care le uitase complet atunci cand, cu ochii luminati de spaga, a exclamat fericita ”super tare”.

Ca orice avocat care apara interesele unui client nevinovat, Aurel Mocanu intareste teoria conform careia numai niste bolnavi pot fura cu atata tupeu si face dezvaluiri incendiare despre tratamentul inuman la care a fost supusa onorabila parte parata, Sorina Pintea.

„Sunt patru intrări la această policlinică – s-a folosit intrarea din Splai, acolo unde era toată presa, evident, pentru a se realiza aceste imagini care nu fac decât să o pună într-o situație umilitoare.

Îmi asum ce spun: sunt acte de tortură  la adresa domniei sale, dacă cumva cineva credea că stă bine cu psihicul în acest moment”, a declarat avocatul Sorinei Pintea, la Antena 3, normal.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

VIDEO: CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

bani diaspora

Românii nu mai ridică banii trimiși de diaspora: ”Mai bine mor de foame decât să mă îngroape coronavirusul!”