in , , ,

Liberalii știu cum să scoată țara din impas: ”L-aș pupa apăsat pe colegul de la PSD, dacă aș avea coronavirus!”

Carmen-Harau

A urlat presa, s-au plans alegatorii si s-au prefacut ofialii ca daca nu se termina cu instabilitatea guvernamentala nici acum cand toata planeta este socata si blocata de pandemie, inseamna ca Romania chiar are cei mai iresponsabilii conducatori. Si totusi, intelegand situatia deosebit de grava in care ne aflam, in ceasul al doisprezecelea, alesii nostri dragi au renuntat la orgolii si, dovedind o maturitate deosebita, si-au unit fortele intru invingerea raului comun.

In acest sens, doamna Carmen Eleonora Harau, senatoare PNL de Hunedoara, i-a transmis colegului de judet, pesedistul Laurentiu Nistor, cum vede dansa o colaborare cat mai eficienta intre cele doua partide rivale.

”M-am gândit că, dacă testul meu la coronavirus ar ieși pozitiv, înainte de izoletă, internare, tratament… (Doamne ferește!) specimenul acesta politic ar merita să trag repede o fugă pe unde se găsește și să-l pup apăsat ca recompensă pentru felul ticălos în care face politică de 30 de ani! Problema mea este că, spre deosebire de el, eu nu pot să fac rău conștient cuiva… nici măcar lui!”, a declarat doamna Harau.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
pf daniel masca gucci

Cercetătorii BOR lucrează la găsirea unei rugăciuni puternice pentru alungarea coronavirusului!

greta thunberg

Greta Thunberg jubilează! Coronavirusul face și fapte bune – închide fabrici și astfel reduce poluarea!