in ,

Mircea Badea își ține nevasta goală pe balcon încă de la Revelion!

mircea-badea carmen bruma

Moda internationala de a se fotografia goale in frigul iernii a prins si la romancele fara pretentii de starlete. Indragita profesoara de educatie fizica, Carmen Bruma a dorit ca după Crăciun sa-i faca o surpriza de proportii simpaticului sau sot, comicul Mircica, si a iesit de Revelion dezbracata pe balcon, intru a-si imortaliza frumusetea corporala.

Pentru cei doi, impatimiti ai culturismului excesiv, este un lucru firesc sa-si arate muschi la orice pieton sau tramvai care trece pe la fereastra lor, insa initiativa de acum a doamnei Carmen l-a scos din minti pe exigentul luptator. Reprosandu-i ca-l face de ras cu apucaturile astea de pitipoanca, Mircica a incuiat-o pe balcon pe sexoasa lui sotie exact cand aceasta era in febra ”selfionarii”.

Au trecut 15 zile de cand Carmen rezista vitejeste in frig  insa fara apa si mancare sansele ei de a ramane la fel de zambitoare la glumele de rahat ale karatistului scad de la ora la ora.

”Am vrut sa-i fac lui o placere dar tolomacul nu are in cap decat bataie si antrenamente. Din pacate si bataia aia atat de draga lui, o ia de la toti, nu o reuseste sa o dea la nimeni”, a povestit, peste balustrada balconului, Carmen Bruma, inghetata bocna.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Gabriela Cristea a făcut anunțul! A semnat contractul pentru o nouă emisiune – FOTO

Ion Dolănescu o rupea cu bătaia pe Maria Ciobanu