in , ,

Florin Salam, făcut felii la metrou! Leşinat, fumat sau injectat?

Florin Salam este, fără doar și poate, unul dintre cei mai mare show-mani din România care poate ridica în picioare mii de invitați indiferent dacă au venit la nuntă, botez, parastas sau băută de afaceri.

Celebru pentru energia lui de a da suflet oricărei petreceri, Florin poate presta la microfon până dispare și ultimul făraș de lovele din mâinile petrecăreților. Dragostea pentru arta și respectul pentru cărămizile de bani îl fac însă adesea să-și neglijeze sănătatea uitând că, oricât ar trage pe nas sau și-ar baga în vena, nu poate duce la fel de mult că un magnetofon rusesc.

Astăzi a fost surprins într-o ipostaza în care nici cei mai creativi dintre pământeni nu și l-ar fi putut imagina. Fară limuzinele de lux cu care ne-a obișnuit, fară gagici cu pieptul de-o tonă, fară badigarzi și fară vlagă, regele a coborât în mijlocul pulimii proletare apelând la serviciile de neegalat ale metroului bucureștean.

Nu se știe daca a renunțat la mașină-i personala pentru a i se pierde urma sau pentru că nu mai vedea să conducă din cauza vremii, cert este că în momentul când din difuzoarele trenului au țâșnit primele acorduri din Anotimpurile lui Vivaldi, regele a îngenunchiat ca răpus de o săgeată otrăvită. Îngroziți, melomanii din jurul sau au sărit să-l ajute care cu ce a putut. Unul i-a pus batista înmuiată în Cola pe frunte, altul i-a îndesat niste cireșe în voce, un violonist cu fata de angajat la Opera Romana i-a tras 7-8 palme peste meclă de părea că vrea să-l termine definitiv, nu să-l trezească din leșin.

„O shaorma cu de toate și o manea cu mine, vă rog!”, a comandat monarhul înainte să râgâie prelung a durere.

What do you think?

Written by Badea Scârțana

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Au inventat pastila care împiedică transmiterea virusului COVID-19

Școala online: Peste 65.000 de elevi riscă să rămână cu situațiile școlare neîncheiate