in , ,

Traian Băsescu tună și fulgeră: ”Obligatoriu trebuie să refacem stocul de bărbați în România!”

De cateva zile, de cand colective intregi de cadre medicale isi dau demisia, se gasesc tot felul de ´’guralisti´´ sa-si dea cu parerea, ironic, de pe canapaua din fata televizorului, plina cu coji de seminte si floricele de porumb. Nu stim daca pe niste copii trimisi in curul gol sa invinga armata aeriana a SUA, parerologii de serviciu i-ar considera lasi dar, daca ar fi ceva mai informati, ar vedea ca si cazul doctorilor obligati sa ne faca bine neechipati corespunzator este identic si la fel. Niciun pacient intreg la creier nu isi doreste sa fie tratat de un medic bolnav si, cu atat mai putin , de unul decedat. Juramantul depus de fostii studenti ai Facultatilor de Medicina nu specifica aceasta bataie de joc pe care o traiesc  tamaduitorii romani in aceasta grea perioada.O.K, si-au ales singuri aceasta meserie dar asta nu inseamna sa o practice in orice conditii, sa ne opereze cu ciobul de la borcanul de mustar, sa ne anestezieze cu o halba de horinca si sa ne scape de coronavirus cu ceaiurile Oliviei Steer.

In acest teribil context, fostul presedinte, Traian Basescu apreciaza ca Romania nu mai are barbati adevarati care sa lupte si cu nenorocirile nu doar cu shoppingul pentru amanate dar ii intelege perfect pe sanitarii care refuza sa mearga ca mieii la moarte.

”Când omul știe că îl trimiți la îmbolnăvire sigură, care nu știi ce final are, e greu să-i reproșezi ceva, când tu ai nesimțirea să nu-i pui la dispoziție minimul echipament de protecție. Nimănui pe timp de pace, chiar dacă suntem în situații de urgență, nu poți să-i ceri <<du-te la moarte sau la îmbolnăvire gravă că eu, stat, sau eu, guvern, n-am fost în stare să-ți cumpăr o mască, un combinezon, niște ochelari, să intri în siguranță, și asta relativă>>. Oricum, de cand armata nu mai este obligatorie, parca au disparut barbatii din Romania. Si cei ajunsi la 40 de ani se comporta ca niste adolescenti, le lipseste maturitatea caracteristica varstei ”, a declarat batranul lup de mare.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Marcel-Vela-2

Ministrul Vela, previziuni înfricoșătoare: ”România va fi lovită, pe lângă pandemie, și de talharie!”

armata la tandarei

Prefectul de Ialomița cere intervenția Armatei la Țăndărei!