in , ,

Petarda ca stare de spirit: cine ne apără de teroriștii Sărbătorilor?

petarde teroristii sarbatorilor

Parteneriatul strategic cu NATO si aderarea la selectul club al Uniunii Europei se simte in perioada sarbatorilor de iarna in comportamentul deviant al odraslelor ”educate fara inhibitii, in sensul cel mai prost inteles al libertatii”. Cum traditia de a da cu bombe, petarde si pocnitori a inceput, dupa datina, inca din octombrie, am fost nevoit sa intru in vorba cu cativa ”pirotehnisti” cu mucii pe piept care au speriat cartierul.

Tupeul incredibil, obraznicia fara margini si lipsa oricarei logici in argumentarea golanelilor intreprinse ”ca asa e de sarbatori” m-au speriat, dovedindu-mi cat de ingrijoratoarea este situatia copiilor romani. Crescuti de parinti complexati de saracia dinainte de ´89 sau aroganti de averea facuta dupa acelasi an, copiii incurajati sa faca orice tampenie ”pentru a nu li se stirbi personalitatea” au cele mai multe sanse sa ajunga viitorii infractori ai patriei.

De peste o luna de zile suntem asediati in case ca in timpul razboiului mondial iar daca indraznesti sa le atragi atentia micilor derbedei ca nu e bine ce fac, iti raspund ca ”adultilor le este interzis sa atinga sau sa certe copiii altora si ca in spatiu public oricine are voie sa faca orice”.

Dupa cele cateva contacte nefericite cu zglobiile speciemene am realizat cat de dificila este misiunea cadrelor didactice si ca lucratorii din invatamant ar merita niste salarii cel putin egale cu ale chirurgilor. Din cauza durerii si suferintei, pacientul sta in fata doctorului la fel de cuminte ca un elev de moda veche in schimb elevul cu apucaturi de pacient schizofrenic se pisa cu bolta pe pedagog si-l ignora ca pe ultimul om.

La Politie suni degeaba sa reclami astfel de grozavii: golanii sunt minori si oricum fug de la fata locului, n-ai cum sa-i predai organelor de ordine. Pe urechile lor n-ai voie sa pui mana( cum era odata) pentru ca te reclama ”tati si mami” la organizatiile internationale de protectia micutilor . Cu niste reclamatii bine ticluite poti fi luat si drept ”monstrul pedofil”.

Problema este foarte complicata si, privind spre viitor, situatia este foarte trista.

Voi cum ati petrecut magia bombardamentelor traditionale?

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
mascatii de la racoroasa

Zeci de politicieni PSD călcați în noaptea dintre ani de ”mascații de la Răcoroasa”!

fellatio cafe

Sex la ceașcă în București: de Valentine’s Day s-a deschis în Capitală „Fellatio Cafe”!