in ,

Firea îi dă perversa lui Ludovic Orban: ”Cu melodii și alcool nu se repară conductele RADET”

firea orban

In lupta declansata de actualul guvern impotriva imposturii incurajata de PSD la toate nivelurile, premierul Ludovic Orban a aruncat o tolba de sageti si spre edilul capitalei, duamna Gaby Vranceanu Pandele Firea.

„Cine seamănă vânt, culege furtună. Dacă azvârli sute de milioane în nişte societăţi care nu fac nimic, societăţi ale primăriei, în care nu faci altceva decât să angajezi clientela publică să plăteşti salarii mai mari decât se plătesc în sectorul privat, nu e de mirare că dacă stai şi analizezi rezultatele mandatului sunt aproape egale cu zero pe proiectele de investiţii importante”, a precizat prim ministrul liberal.

 Replica enoriasei Firea nu a intarziat  cu intoarcerea  celuilalt obraz si, asa cum a invatat-o pe ea credinta, s-a aparat spunand adevarul si numai adevarul.

”Domnu´ Orban ar trebui sa stie ca batranele conducte ale RADET-ului nu se repara cu melodii si bautura”, a declarat primarul capitalei.

Pai, asta au constatat toti  bucurestenii intregi la minte, draga tanti Gabriela: in loc sa cheltuiesti banii contribuabililor pentru rezolvarea unor probleme grave ale capitalei, matale ai preferat sa-i imbarligi cu spectacole si mocangeli populiste, uitand sau nestiind ca Andra, Fuego sau PF Daniel nu incalzesc nici apa de la robinet si nici caloriferele, din lovelele pe care le-au primit de la bugetul primariei.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
ion cristoiu

Ion Cristoiu la Antena 3: ”De unde are Moş Crăciun bani de atâtea cadouri pentru copiii din România?”

antena 3 documentare comunism

Culmea ipocriziei: Antena 3 difuzează documentare care înfierează comunismul!