in ,

Ministrul Vela, previziuni înfricoșătoare: ”România va fi lovită, pe lângă pandemie, și de talharie!”

Marcel-Vela-2

In timp ce majoritatea societatilor comerciale se inchid una dupa alta si isi trimit oamenii acasa, sunt sectoare de activitate care, in aceasta trista perioada, lucreaza la foc continuu, zi si noapte. Pe langa doctorii din spitale care deja au anuntat ca sunt depasiti de situatie, si politistii se confrunta cu aceeasi crunta realitate. Odata cu intoarcerea  sutelor de mii de romani din strainatate, si-au facut aparitia si infractorii plecati pana acum ´’la treaba´´ in afara granitelor. Cum dupa ce au trecut de Vama Nadlac sau Otopeni le este mai greu sa talhareasca olandezi, francezi si britanicii, baietii descurcareti s-au adaptat si opereaza pe ce gasesc, adica pe romani.

Sa nu va mire asadar daca, in plus fata de mainile dumneavoatra spalate si dezinfectate, va veti trezi prin buzunare, genti sau sacose si cu alte membre mai putin curate dar foarte dornice sa grebleze orice valoare le iese in cale.

Faptul ca cetatenii sunt obligati de pandemie sa stea in case nu va fi un impediment pentru talharii care, de foame, vor uita de frica si rusine si vor forta efractia.

„Este adevărat, am înregistrat o creștere a infracționalității. Pe teritoriul României doar din 15 martie până acum au intrat vreo 230 000 de persoane dintre care 186.000 sunt cetățeni români. Garantez că suntem atenți, monitorizăm tot ceea ce se întâmplă, dar lumea cunoaște că în momentul în care țările europene au început să raporteze infectări masive, dintre cei care s-au repatriat au fost și dintre cei care au plecat de la noi în perioada frumoasă a migrației, printre care au fost și infractorii. Am exportat infracționalitate după 2007, după intrarea în Uniunea Europeană, acum vrând în nevrând acel procent mic că nu vreau să spun că am exportat doar infractori sau vin doar infractori acasă, este foarte clar că sunt oameni certați cu legea care vin în România. Ce avem pe Interpol, pe Frontex, suntem atenți la ei. Avem la datorie zilnic în total aproape 30 000 de cadre în acțiune,” a spus Marcel Vela la B1TV.

What do you think?

-13 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
vela dj

Top 5 melodii inspiraționale cu care vor fi dotate mașinile de Poliție de către DJ Marcel Vela, după mega succesul difuzării imnului național!

Traian Băsescu tună și fulgeră: ”Obligatoriu trebuie să refacem stocul de bărbați în România!”