in ,

Culmea ipocriziei: Antena 3 difuzează documentare care înfierează comunismul!

antena 3 documentare comunism

Au inceput sarbatorile de iarna si, dupa caderea in cap a PSD-ului,  deontologii Trustului Intact incearca sa poarte straie noi cu care sa prosteasca si alta categorie de telespectatori.

In cadrul emisiunii ”In premiera”, produsa pana mai ieri de Carmen Avram, profesionista sedusa de inteligenta Vioricai Dancila si  impartiala sotie a impartialului jurnalist, Adrian Ursu, s-au difuzat materiale documentare in care se infierau atrocitatile traite de romani pana in 1989.

Cozile la orice produs, magazinele goale, frigul  si intunericul din case, alimentele si benzina date pe cartela etc, toate erau criticate la Antena 3, post tv care lupta inca de la infintarea sa pentru propasirea minciunii socialiste, mai virulent decat o faceau ”Europa Libera” si ”Vocea Americii” pana cand Ceausescu a fost obligat sa inchida ochii. Nici nu stii ce sa mai crezi despre meseriasii astia, infratiti, cica, in cuget si simtiri cu CNN-ul. Parca pana mai ieri toti cei care se razboiau cu PSD-ul, urmasii PCR-ului, erau dusmanii tarii, nazisti, statul paralel, sorosisti si hastagistii periculosi platiti de forte obscure.

In mod evident, jurnalistii lui Felix sunt decisi sa-l bage in groapa de tanar pe nea Nelu, inainte sa fie premiat pentru genocid, si sa-l faca pe Adrian Nastase sa se intoarca la sertarul cu pistoale tot aratand cat de nasol a fost nasol in socialism. Deja Dragnea, patriotul care vroia binele tuturor romanilor, a cerut sa i se dea inchisoare pe viata, nemaidorind sa iasa intr-o lume atat de prefacuta.

”Daca au ajuns si angajatii turnatorului care s-a imbogatit din banii lui Ceausescu sa nu mai manace cacat cand vine vorba de valorile socialismului, ce rost mai are sa ies de aici? Pentru cine sa mai lupt eu daca se desteapta toti romanii?”, a declarat Dragnea din celula, plangand ca in zilele in care i se termina vaselina.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
firea orban

Firea îi dă perversa lui Ludovic Orban: ”Cu melodii și alcool nu se repară conductele RADET”

Sinuzita: cauze, simptome și cum o putem combate