in , ,

Firea lansează linia fierbinte care va încălzi apartamentele bucureştenilor de Sărbători!

firea hot line

Pentru că e o fire miloasă, o creştină adevărată şi o mamă iubitoare pentru toţi bucureştenii, doamna Firea s-a gândit să vină în ajutorul celor mai nevoiaşi dintre ei cu o idee absolut genială.

Astfel, în această iarnă, cei care, din cauza problemelor de furnizare a agentului termic de către RADET, au ajuns să-şi scoată frigiderele din priză şi să-şi ţină alimentele în congelatoarele din dormitoare, vor beneficia de sprijinul Primăriei, care va înfiinţa pentru ei o linie fierbinte, cu tarif zero, pentru a-i mai încălzi.

Potrivit unor surse bine dezinformate, la linia fierbinte vor fi angajate mai multe secretare, consiliere şi alte bombonici din activul de bază al PSD, care au experienţă în domeniu, cunoscut fiind faptul că hot line-ul a fost dintotdeauna antecamera webchat-uli şi apoi a afirmării politice în partidul de guvernământ.

Mai mult decât atât, periodic, chiar şi doamna Firea va intra în dialog cu cetăţenii, ridicând din când în când receptorul, pentru a intra în dialog cu apelanţii înfriguraţi, edilul Capitalei urmând să li se adreseze alegătorilor şi celor ce s-au pişat pe le de vot, deopotrivă, cu poveşti motivaţionale de genul: ”Eu şi Pandele trăim într-o vilă superbă, din Voluntari, cu şemineu, jacuzzi cu apă caldă, caviar şi şampanie la discreţie, cântece de iarnă, miros de sarmale, friptură şi cozonac. La noi e minunat, sunt 30 de grade-n casă şi e bine. Te încălzeşte cu ceva?”

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
orban black friday

Secretul cutremurător pe care premierul Ludovic Orban l-a ținut ascuns douăzeci de ani!

ion cristoiu

Ion Cristoiu la Antena 3: ”De unde are Moş Crăciun bani de atâtea cadouri pentru copiii din România?”