in , ,

Proasta internetului: o bucătăreasă amatoare a întins clătitele cu un vibrator Durex fără să își dea seama că folosește o jucărie sexuală!

clatite cu vibrator

O bucătăreasă amatoare s-a făcut de râs pe rețelele de socializare după ce a întins clătitele cu un vibrator Durex și a insistat apoi asupra faptului că unealta observată în bucătăria ei nu e o jucărie sexuală ci un făcăleț cu vibrații.

Peggy, din Texas, își făcea publicitate tortilelor de casă, pe care le vinde Facebook Marketplace, când a încărcat o poză cu produsele sale. Imaginea arăta o parte din creațiile ei răspândite pe o masă, lângă un lung obiect violet acoperit cu făină.

Comentatorii au remarcat imediat faptul că ceea ce era brenduit cu celebrul logo Durex nu putea fi decât o jucărie sexuală, însă s-au lovit de refuzul hotărât al bucătăresei în devenire de a accepta realitatea, Peggy susținând extrem de energic că ustensila este de fapt un făcăleț vibrator.

Pe măsură ce postarea a devenit virală în mediul online, comentatorii au fost de acord aproape în unanimitate că dispozitivul violet de pe masa de lucru era o jucărie sexuală însă, chiar și în dialogurile avite cu potențialii cumpărători, bucătăreasca nu a renunțat la variant făcălețului cu vibrații, în ciuda faptului că acest gadget de bucătărie futurist nu se găsește, încă, pe piața produselor de profil.

Supărată pe cei care remarcau mereu prezența vibratorului, americanca a ajuns chiar să-și jignească clienții. „Numai un porc incult nu ar vedea că este un făcăleț vibrator”, i-a răspuns Peggy unui partener de conversație care comentase, contrariat, „le-ai rostogolit cu un dildo”, referindu-se la tortilele acesteia

Pe Twitter, postarea a fost distribuită de aproape 200 de ori și apreciată de peste 1000 de utilizatori, marii majorități a celor ce au comentat pe marginea subiectului nevenindu-i să creadă faptul că Peggy este atât de proastă sau ignorantă încât să accepte evidențele.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Abi Talent aruncă pisica gay în curtea lui Velea: „Eu nu sunt homosexual dar Velea este!”

damian butnariu sex cu minore

Sex liberal cu minore! Primarul PNL din Mogoșești – Siret își iubește consătenii atât normal cât și oral!