in ,

Fanii serialului Teleshopping au o mare dilema: ”Lui Duckadam i-au trecut durerile de spate purtând mănușile de portar?”

Helmut-Duckadam-1280x720

Cand o mare vedeta apare in reclame la diverse nimicuri comerciale dupa ce nu mai este in prim planul reflectoarelor e clar ca in viata sa exista oarece probleme. Nu este cazul indragitului Helmut Duckadam, fostul portar-erou de la Sevilla, actualmente presedinte de imagine  al ros albastrilor, care, jucand in niste spoturi publicitare o face, desigur, doar de dragul jocului actoricesc.

Ciudat este ca dupa prestatia lui in ultimul episod al indragitului serial Teleshoping, fanii au ramas total nedumeriti si nu mai stiu ce sa comande.

”Am vazut ca domnul Duckadam lauda un gel pentru dureri reumatice si, in acelasi timp, ne invita sa cumparam niste manusi de portar care-i poarta numele. Nu mai inteleg nimic: i-au trecut durerile de spinare purtand manusile alea sau ca sa aperi bine in poarta de fotbal trebuie sa te ungi cu gelu´ ala?”

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
bmw-vs-tramvai-iasi

Studiu: Șoferii de BMW sunt idioți dinainte de a se urca la volan sau se tâmpesc după ce încep să conducă mașina germană?

marin dragnea

A murit Dragnea! Jale mare în PSD, la catafalcul torționarului care a adus comunismul în România, călare pe tancurile rusești!