in , ,

Un buzoian a demolat parterul blocului în care locuiește folosind un banal cuptor cu microunde!

explozie buzau2

Un buzoian în vârstă de 26 de ani a provocat ieri o adevărată deflagrație care distrus parterul blocului în care locuiește, după ce a încercat să își prepare un sandwich la cuptorul cu microunde., anunță Academia Cațavencu.

Buzoianul se afla într-un apel video cu prietenii săi și, în momentul în care i s-a făcut foame, a încercat în van să își prepare ceva de mâncare la o mică plită electrică portabilă pe care o ținea pe balcon.

”I-am spus că e o cădere de tensiune în cartier și că, pentru a compensa deficitul de curent și a-și face mâncarea, o să fie nevoie să-și bage sandwich-ul, cu tot cu plita electrică cablată la priză, în cuptorul cu microunde din bucătărie. Ne distram și noi, pe de o parte, iar pe de altă parte nu credeam că este atât de prost cât să ne bage în seamă… Deh, moldovanu-i moldovan, fie că stă în Buzău, în oraș, sau pe la țară”, a declarat Haralambie Patron, angajat Electrica SA și prieten cu făptuitorul, citat de Academia Cațavencu.

Naiv, buzoianul s-a conformat ”sugestiilor”, provocând în consecință o explozie care a demolat parterul blocului în care locuiește iar pe el l-a băgat în spital pentru cel puțin două săptămâni.

„Nu credeam că o să facă ce i-am sugerat. Este unul dintre cei mai nebuni prieteni ai noștri, dar habar nu aveam până ieri că este, în același timp, și cel mai cretin membru al grupului”, au declarat polițiștilor, care i-au audiat azi pentru instigare la distrugere, prietenii care au participat la apelul video cauzator de explozie.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
covid sfantu gheorghe

Primăria comunei Sfântu Gheorghe, închisă de coronavirus!

marcel-ciolacu-luptator-taxi-uber-1024x609

Marcel Ciolacu vrea indemnizație specială de luptător împotriva coronavirusului!