in ,

Studiu: Șoferii de BMW sunt idioți dinainte de a se urca la volan sau se tâmpesc după ce încep să conducă mașina germană?

bmw-vs-tramvai-iasi

Poate unor cetateni care traiesc in localitati mici li s-a parut o adevarata grozavie incidentul cu tramvaiul care a impins un BMW de pe sinele de fier pe care nu avea ce sa caute. Agresivitatea si grandomania celor care conduc un autoturism german de lux precum BMW, AUDI sau MERCEDES este insa un fenomen ingrijorator ce poate fi des intalnit si n cele mai civilizate tari. Din cauza cocalarilor care scuipa seminte pe volanul unui astfel de bolid au ajuns sa fie etichetati drept mitocani si conducatorii onorabilii care, dintr-o pasiune omeneasca, si-au achizitionat masina visurilor din tinerete.

  Profesorul Jan-Erik Lönnqvist de la Universitatea Helsinki, Finlanda, a realizat un studiu extrem de aprofundat pornind de la o observaţie comună, făcută de nenumăraţi oameni în trafic: şoferii de maşini BMW sau Audi au o probabilitate mult mai mare de a ignora regulile de circulaţie şi de a conduce nesăbuit, de aceea ei sunt luati adesea drept niste idioti pur sange. Intrebarea la care s-a straduit profesorul sa raspunda este: acesti soferi sunt idioti dinainte de a urca la volan sau devin idioti dupa ce incep sa conduca masina de fitze? Ei tampesc masina sau masina ii tampeste pe ei?

Raspunsul este destul de complex daca tinem cont de faptul ca BMW-ul este condus atat de oameni cu bani cat si de amarati care nu au unde sa doarma. Concluzia este una singura: majoritatea soferilor din acesta categorie au diverse frustrari si complexe pe care vor sa le ascunda prin  actiuni spectaculoase desfasurate in trafic.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
nava familie strehaia

O familie de întreprinzători din Strehaia a dezmembrat un întreg vapor dat dispărut în Triunghiul Bermudelor acum 100 de ani!

Helmut-Duckadam-1280x720

Fanii serialului Teleshopping au o mare dilema: ”Lui Duckadam i-au trecut durerile de spate purtând mănușile de portar?”