in ,

După avariile de la RADET, supermarketurile din Capitală vând și apă caldă la PET pentru bucureșteni!

apa calda la PET
Apa caldă la PET se oferă îmbuteliată la 2, 5 sau 10 litri, cumpărătorii en-gross primind bonus, la achiziționarea unor cantități mai mari, și un termometru de cameră ce arată chiar și afară, în zăpadă, tot temperatura de 25 de grade Celsius.

Incoltita din toate partile de bucurestenii vaduviti de apa calda si caldura, Gabriela Firea nu mai stie pe unde sa scoata camasa si spera ca banii mancati cu cele bisericesti sa faca o minune in casele locuitorilor napastuiti. 

Pe de alta parte reprezentantii RADET isi scuza neputinta invocand starea deplorabila in care se afla reteaua veche de peste 50 de ani: ”la cea mai mica presiune, tevile de pe vremea lui Pazvante Chioru´ cedeaza si se umplu de gauri”.

Profitand de criza de agent termic incredibil de grava din Capitala, supermarketurile s-au adaptat instantaneu la cererea de pe piata si au umplut rafturile cu pet-uri si bidoane de 2litri, 5 sau de o vadra cu apa calda, cumpărătorii en-gross primind bonus, la achizitionarea unor cantități mai mari, si un termometru de camera ce arata, chiar și afara, in zapada, tot temperatura de 25 de grade Celsius.

Aceste ustensile, al caror scop este sa dea senzatia ca in casa este foarte cald chiar daca ai turturi la nas, se pot gasi pe la toate magazinele de cartier, scopullor fiind acela de a sustine moralul celor loviti de necaz.

Citește și Firea: ”Bucureștenii să iasă să se încălzească la beculețe, că la votare au fost contra PSD!”

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
lumini de craciun

Firea: ”Bucureștenii să iasă să se încălzească la beculețe, că la votare au fost contra PSD!”

nicolae badalau

Bădălău, fost hoț de grâu și om de stat, recidiveaza: ”3-5 milioane de români din Diaspora sunt fetele alea de le duc ăștia…”