in ,

Fotografia pe care Marcel Ciolacu ar dori-o dispărută: Sandy Bell de la Buzău, cu lănțișor și maiou!

marcel Ciolacu

Ziariștii buzoieni au scos de la naftalină fotografia pe care Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD ar dori-o dispărută. Fără celebrele flaușate ale lui Liviu Dragnea, ori cunoscutul balonzaid al lui Marian Oprișan, Ciolacu apare totuși într-o costumație corespunzătoare pentru aria din care Partidul își recruta cadrele de conducere din liniile doi și trei în perioada anilor 2000.

După cum se prezintă în fotografie, Sandy Bell de la Buzău, cu lănțișor și maiou, depășise deja perioada de ucenicie de-a dreapta și de-a stânga buzunarelor lui Omar Hayssam, anunțându-și într-un instantaneu de senzație, printr-o gestică de buticar sigur pe sine, ascensiunea politică din anii următori.

În realitate însă, poza este de fapt o manipulare fotografică, după un cadru din celebrul serial ”Las Fierbinți”, care îl înfățișează în postura respectivă pe personajul interpretat de Mihai Bobonete, trucajul nefăcând altceva decât să satirizeze anumite comportamente pe care, în prezent sau în trecut, interimarul șef al PSDului le-a avut în comun cu savurosul Bobiță din serialul difuzat de PRO TV.

Citește și După avariile de la RADET, supermarketurile din Capitală vând și apă caldă la PET pentru bucureșteni!

Citește și Firea: ”Bucureștenii să iasă să se încălzească la beculețe, că la votare au fost contra PSD!”

What do you think?

-5 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply
  1. Lingaul asta chelios care ar trăda o și pe mama lui merită pușcărie pe viață, iar ăsta in maieu este exact prototipul foștilor președinți de CAP!

One Ping

  1. Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
happy-meal-adult

McDonald’s lansează în România noul Happy Meal +18, cu jucării erotice pentru adulţi!

Despre dependența de Facebook și vacanțe all inclusive, într-un nou episod Comedy Club