in ,

Bădălău, fost hoț de grâu și om de stat, recidiveaza: ”3-5 milioane de români din Diaspora sunt fetele alea de le duc ăștia…”

nicolae badalau

In urma cu cateva luni, eruditul giurgiuvean urla vesel dintre manelisti ca ”se p..șa pe diaspora”. Dupa ce i s-a intors jetul direct in cerul gurii cu ocazia alegerilor europarlamentare iar la cele prezidentiale, emigratia romana s-a si răhătit pe PSD, Culaie, cu creierul lui imbacsit de furaje, a comis-o din nou afirmand zilele trecute ca ”decat vreo 700 de mii de români din străinătate se află acolo legal, restul până la 3-5 milioane fiind fetele alea de le duc ăștia”.

Prima intrebare care se impune este: ”cat de idiot trebuie sa fie un politician sa slobozeasca o asemenea prostie?”. Raspunsul este, binainteles, urmatorul: exact cat Niculae Badalau.

A doua intrebare este: ”oare acest Balalau, care a furat in 1988 patru saci de grau cu bicicleta din incinta Bazei de Receptie Malu Spart, fapt pentru care a fost condamnat, ar fi ajuns altceva decat un Gheorghe Dinca de Giurgiu, daca nu intra in gasca PSD-ulu?”. Raspunsul este, bineinteles, urmatorul: Nu.

Cu singuranta ar fi ajuns, cel mult, un biet proxenet pe plan local.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
apa calda la PET

După avariile de la RADET, supermarketurile din Capitală vând și apă caldă la PET pentru bucureșteni!

tab defilare parada 1 decembrie

Defilare cu tractoare în loc de tancuri: TAB-urile Armatei au rămas în pana prostului la Iași!