in ,

Traseism în lumea interlopă! Bebino se mută din Clanul Sportivilor în cel al Țiganilor!

Cu toate ca lumea ii concepe pe majoritatea politicienilor romani ca pe niste adevarati interlopi trebuie sa recunoastem ca „mafiotii veritabili” , vorba Danei Budeanu, au un plus de noblete, fiind cunoscuti pentru loialitatea fata de anturaj si onestitatea de a-si asuma statutul de om certat cu legea.

Cum insa la noi toate merg impotriva tuturor regulilor de bun simt se pare ca lumea intunecata a faradelegilor este tot mai influentata de stilul demnitarilor carora le urmeaza exemplul in diverse initiative.

Dupa ce a fost hacuit in plina strada de rivalul sau, Cezar, domnul Bebino s-a hotarat sa se transfere , in interes de business, din Clanul Sportivilor in Clanul Tiganilor, exact cum a vazut la traseistii din conducerea tarii.

„Nu ma mai regaseam in filozofia de viata a Sportivilor care numai sportivi nu erau atata timp cat beau si fumau toata ziua. Sper ca in Clanul Tiganilor sa pot pune in practica toate ideile care le am  pentru ca membrii nostri sa aiba” mai multi bani in buzunare”, vorba colegului si prietenului meu, Liviu Dragnea. Tiganii  au o politica mai de stanga si io, ca intelectual, am fost mereu un idealist care a promovat valorile socialiste chiar daca, la mardeala, sunt mai bazat pe dreapta”, a declarat, de pe patul de spital, Bebino.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Carmen-de-la-Salciua-1

Carmen de la Sălciua este fericita câștigătoare a călătoriei în Cosmos alături de miliardarul japonez Yusaku Maezawa

brigitte pastrama face app

Brigitte Pastramă este oficial imaginea aplicaţiei Face App în România!