in , ,

Diploma falsă l-a ajutat pe fostul director Transelectrica să avanseze la postul de condamnat la închisoare!

marius carasol transelectrica

Cand credeam ca nu ne mai poate cutremura nimic dupa depistarea unui numar ingrijorator de medici falsi iata ca si domeniul ingineriei ne ofera surprize la fel de neplacute.

Ani de zile s-a vorbit de ”baietii destepti din Energie” dar nimeni nu si-ar fi inchipuit ca printre acestia exista si genii care nu stiu tabla inmultirii cu toate ca aveau expuse pe peretele biroului diplome care le atestau o pregatire solida intr-ale stiintelor exacte.

O instanță de judecată l-a condamnat pe fostul șef Transelectrica, Marius Dănuţ Caraşol, la 2 ani și 8 luni de închisoare după ce a fost găsit vinovat că a folosit documente false pentru angajarea în companie.

Ca si medicul italian cu opt clase sau ca atatia alti impostori care ne-au invadat tara, nea Carasol isi desenase cu mult talent artistic o patalama care atesta faptul ca a terminat Universitatea Politehnica fiind convins ca nimeni nu se va prinde ca el abia stapaneste numaratul pana la 10.

Acum, la facultatea pe care o va urma, dom´ inginer are sansa sa invete cel putin inmultirea cu unu( sau altul) fara a avea grija unor sarcini nedorite.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
viorel si vulpita

Incredibil! Vulpița și Aurel de la ”Acces direct” sunt foști colaboratori ai Securității ceaușiste și au lucrat cu ”Felix”!

Băsescu le ia somnul candidaților la Primărie: „Îi bat și pe Firea Vulpița și pe Rareș Batistuța la un loc! ”