in ,

Incredibil! Vulpița și Aurel de la ”Acces direct” sunt foști colaboratori ai Securității ceaușiste și au lucrat cu ”Felix”!

viorel si vulpita

Contrariati de audienta imensa pe care o fac celebrii Vulpita si Aurel in cadrul emisiunii Acces direct, lucratori ai diverselor servicii de informatii si jurnalisti experimentati intr-ale investigatiilor complexe au demarat ample cercetari legate de istoria celor doua pseudo vedete. Primele rezultate au aparut zilele acestea si, practic, au creat un adevarat soc. In sfarsit a fost elucidat misterul aparitiei lor regulate la postul tv al Trustului Intact indiferent de cate avertismente si amenzi a dat CNA-ul.

”Vulpita si Aurel nu sunt prosti deloc, asa cum i-a receptionat publicul larg, ci doar joaca un rol bine determinat. Am descoperit cu stupoare ca amandoi sunt inalti ofiteri ai fostei securitati ceausiste si au colaborat la multe misiuni sub comanda domnului Dan Voiculescu, alias Varanul, alias Felix. Poate acum realizati si dumneavoastra ca audienta pe care reusesc s-o inregistreze se datoreaza in exclusivitate pregatirii lor speciale in domeniul comunicarii si manipularii maselor. Va mai dau inca un detaliu care o sa va socheze: Vulpita este barbat si are pieptul fals”, a declarat Sergiu Gherghe, colonel de contrainformatii.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dana budeanu PSD

Dana Budeanu, dușmanca fătălăilor și amețitelor, a bătut palma cu PSD, partidul mafioților și analfabetelor!

marius carasol transelectrica

Diploma falsă l-a ajutat pe fostul director Transelectrica să avanseze la postul de condamnat la închisoare!