in , ,

O familie de întreprinzători din Strehaia a dezmembrat un întreg vapor dat dispărut în Triunghiul Bermudelor acum 100 de ani!

nava familie strehaia

La numai două zile de la plecare, pe 1 decembrie 1925, nava Cotopaxi, cu incarcatura de carbune si 32 de persoane la bord, dispare în Triunghiul Bermudelor, o zonă maritimă cu o sinistră reputație, situată între insulele Bermude, sudul Floridei și Puerto Rico. Regiunea mai este numită și „triunghiul diavolului”, iar disparițiile de nave și avioane în această zonă au inspirat numeroase cărți și filme. Dupa ce, aproape un secol, echipe speciale de exploratori si arheologi au cautat sa elucideze misterul, epava a fost gasita la 35 de mile departare de coastele orasului St. Augustine din Florida.

Si acum vine bomba. Saptamana trecuta, in timpul unei descinderi in forta la domiciliul familiei Caldararu Adolph din Strehaia, organele de politie au descoperit un munte de piese metalice care s-au dovedit a fi ramasitele celebrei nave Cotopaxi.

”Noi avem afaceri in fer vechi de cand ne stim da´ nu intrebam niciodata furnizorii de unde are marfa. Corabia asta ne-a adus-o un nepot care lucreaza in America si care ne-a spus ca a cumparat-o, legal, de la o licitatie. Acu´, daca ne-am trezit cu ea in poarta, ce era sa facem? Sa-l trimitem inapoi peste ocean?”, si-a aratat nedumerirea managerul general Tarzan Adolph Caldararu.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Vames-Radu-Hristovici

Vameșii șpagasini din Portul Midia au o mare problemă: ”Unde plua mea sa ascund banii?”

bmw-vs-tramvai-iasi

Studiu: Șoferii de BMW sunt idioți dinainte de a se urca la volan sau se tâmpesc după ce încep să conducă mașina germană?