in ,

Denunțată de soț, pe motiv că ar avea coronavirus, creatoare Lucia Hohan contraatacă!

Maria-Lucia-Hohan-700x875

Scenele de filme horror la care asistam de cand s-a declansat isteria cu virusul chinezesc intrec orice scenariu de film SF. Nu credeam ca, dupa caderea comunismului, vom mai asista la turnatorii intre membrii aceleasi familii si totusi, dementa starnita de panica ne transforma in  spectatorii unui circ infiorator. Dupa ce a devenit virala informatia conform careia sotul celebrei creatoare, Maria Lucia Hohan, a denuntat-o ca are coronavirus si ca umbla libera in spatiul public pentru a-i infesta si pe altii, artista a rectionat furibunda, incercand sa demonteze toate ´´cretinismele raspandite de un om cu care nu mai am nicio treaba´´.

Poate daca nu ar fi aparut pandemia coronavirusului, nici partenerul Luciei nu si-ar fi dat drumul la gura iar noi, opinia publica nu am fi aflat niciodata povestea ingrozitoare traita de designerita alaturi de acest om.

”Timp de 11 ani de zile am avut o relatie pe care nu am dorit sa o expun public. Cu un partener de viata alaturi de care am doi copii, de 8 si de 6 ani. De aproape patru ani de zile ma confrunt cu un cosmar caruia i-am pus capat in vara anului trecut, cu consecinte extreme pentru mine si copiii mei. De 6 luni de zile ma confrunt cu o campanie online, platita si intretinuta de fostul meu partener de viata, care se prezinta peste tot ca fiind „Sotul” meu, desi nu am fost niciodata casatoriti. Nu am coronavirus si nu am infestat pe nimeni decat in imaginatia lui bolnava””, a precizat doamna Hohan.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
olguta vasilescu

Olguța Vasilescu, mesaj dement preluat de la Antena 3: ”Vine urgia, vom muri cu zile!”

hoti

Spărgătorii de locuințe protestează: ”Nici noi să nu mai ieșim din case?”