in ,

La Curtea de Argeș, unii polițiști acceptă și plata amenzilor în partide de sex!

politisti curtea de arges

Da-i prostului puterea si ai sa vezi traznai cum nu ti-ai fi inchipuit nici in cele mai urate ganduri. Odata cu inasprirea, justificata, a amenzilor si pedepselor aplicate celor care nu respecta restrictiile impuse de ordonatele militare, au aparut tot felul de cazuri in care comportamentul fortelor de ordine este de-a dreptul inadmisibil.

Simtandu-se un fel de zei ai strazii, unii politisti profita de statutul lor si, chiar daca nu rup bastoanele pe spinarea trecatorilor precum omologii lor din India, recurg adesea la initiative de speriat.

O tanara din Curtea de Arges care iesise din casa fara a avea asupra-i declaratia pe propria raspundere a fost oprita de un politist care i-a propus s-o ierte de usturatoarea amenda in schimbul unei dulci partide de amor. Cu alte cuvinte fara hartia aia pe care sa scrie ca merge pana la magazin sa cumpere paine, respectiva putea sa infesteze pe oricine ii iesea in cale dar daca accepta tratamentul cu aspirina saracului oferit de doctorul cu cascheta devenea cea mai sanatoasa fiinta din Univers.

”Periculoasa criminala” sustine ca detine o filmare cu tot incidentul si asteapta o rezolvare legala a cazului.

”In urma informatiilor aparute in spatiul public cu privire la comportamentul unul politist din Municipiul Curtea de Arges care ar fi pretins favoruri sexuale, au fost dispuse verificare si in urma concluziilor vor fi luate masurile legale care se impun”, a anuntat IPJ Arges.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
swingers

Proprietarul unui club de swingerși pune la dispoziție pentru carantină ”conacul plăcerilor perverse”!

tigru coronavirus

Jale mare! Tigrul lui Nuțu Cămătaru, infestat cu Covid-19 de veterinar!