in ,

Olguța Vasilescu, mesaj dement preluat de la Antena 3: ”Vine urgia, vom muri cu zile!”

olguta vasilescu

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu a distribuit pe Facebook un mesaj panicard lansat de Ingrid Mocanu, invitată permanent în studiourile Antena 3, în care se susţine că românii vor muri cu zile din cauza autorităţilor.

„Se numeşte genocid”, susține Mocanu, afirmând că „nimeni nu ia nici o măsură” pentru a-i împiedica pe românii din Spania şi Italia să se întoarcă în ţară.

„Italia azi: 368 decese şi cu 3.509 mai multe infectări cu COVID decât sâmbătă – bilanţ la 24 de ore. Spania: Madridul raportează circa 2.000 de cazuri noi de infectare şi 100 de decese în ultimele 24 de ore.

Ţările cu cele mai mari comunităţi de romani sunt cele mai afectate. Toţi încearcă să ajungă în România, pe motive care mai de care mai tâmpite. Mulţi (nu toţi) nu respecta carantina şi mişună liberi pe străzile patriei, răspândind infecţia.

În două săptămâni vom fi nouă Italie/Spanie. Nimeni nu ia nicio măsură. Situaţia pare scăpată de sub control, căci nici autorităţile, nici cei mai mulţi dintre cetăţeni nu conştientizează că va veni urgia: aaaa, mie nu mi se poate întâmpla… cam asta e gândirea la retarzi! Cu cât criza pandemică va dura mai mult, cu atât criză economică va fi mai crâncenă!

Vom muri cu zile iar indivizii ăştia inconştienţi nici măcar penal nu vor răspunde pentru ceea ce fac: se numeşte genocid, băbăiet”, a scris Ingrid Mocanu, pe Facebook.

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
ciolacu covid 19

Marcel Ciolacu, neînfricatul luptător de la Revoluție, a pornit războiul împotriva stării de urgență!

Maria-Lucia-Hohan-700x875

Denunțată de soț, pe motiv că ar avea coronavirus, creatoare Lucia Hohan contraatacă!