in , ,

Coronavirusul, umilit de hormonii unei buzoience care a fugit din carantină de dorul iubitului!

femeie-arestata

Povestile traite acum in centrele de carantina par la fel de spectaculoase ca cele spuse de bunicii care fost pe front in timpul Razboiului Mondial.

S-au auzit tot felul de intamplari legate de romanii intorsi acasa si care s-au trezit bagati la izolare dar aventura unei tinere buzoience le intrece pe toate la capitolul inconstienta si romantism.

Venita din Elvetia, juna a fost imediat carantinata la Spitalul de Boli Infectioase din Buzau. Dupa nici trei zile, zburdalnica indragostita  nu a mai rezisat departe de imbratisarile calde si saruturile patimase ale iubitului sau si, fara sa anunte pe nimei, a tulit-o la adresa la care stia ca-si va gasi linistea.

Alertata, Politia a demarat in tromba o ancheta si, dupa cautari minutioase, a gasit-o  cuibarita sub patura dragutului ei. Era infestata in ultimul hal cu virusul NF-69  si, drept urmare, a fost transportata de urgenta inapoi , la spital.

”Am plecat din spital fiindca simteam niste mancarimi ciudate si mi-am dat seama ca nu sunt de la coronavirus ci de la alta boala. Singurul care putea sa ma trateze era iubitul meu pe care nu-l vazusem de cand am venit din Elvetia dar acum, ca a scos microbul din mine, ma pot intoarce la carantina”, a declarat ea cu nonsalanta.

What do you think?

-6 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
la capace jilava

Romii din cartierul ”La Capace”- Jilava, dețin secretul imunității în fața oricărei boli!

blocuri ordonanta 4

Alertă: Ordonanța 4 prevede măsuri inimaginabile pentru locatarii blocurilor din România!