in ,

Spărgătorii de locuințe protestează: ”Nici noi să nu mai ieșim din case?”

hoti

Daca este sa urmam exemplul tarilor in care situatia este deja mult mai grava, instituirea Starii de urgenta in Romania este o masura care trebuia impusa poate mai demult. Normal ca oamenii vor fi foarte burlversati dupa ce se vor trezi ca traiesc un cu totul alt stil de viata fata de cel cu care erau obisnuiti din ziua in care au vazut lumina soarelui insa trebuie sa intelegem cu totii ca alta cale nu exista si ca e musai sa ne conformam acestor masuri extreme.

Printre categoriile socio-profesionale afectate de hotararea prin care se interzice deplasarea in afara casei fara vreo urgenta stringenta, se numara si spargatorii de locuinte care au anuntat ample miscari de protest.

”Io inteleg sa stea in casa oamenii bolnavi si aia care nu vrea sa ia virusu´ de la altii. Da´ pentru noi, spargatorii care lucram mai mult prin casele altora, masura este de-a dreptul criminala. Pai, cum sa nu iesim din case dupa ce ne-am terminat treaba? Sa stam ca prostii pe loc pana ne infestam cu virusi din aia cu pulane si catuse?”,  s-a plans Marian Pontoarca, un celebru spargator de locuinte.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Maria-Lucia-Hohan-700x875

Denunțată de soț, pe motiv că ar avea coronavirus, creatoare Lucia Hohan contraatacă!

daniel nanu

Ziaristul Daniel Nanu, insulte și înjurături la adresa românilor din Diaspora!