in ,

Dana Budeanu și-a început treaba la PSD: ”Amețitelor, purtați măști cu bilă-n gură, ca prin alea din tifon intra virușii precum cucul in pupăză!”

dana budeanu firea calus

Cu seriozitatea deprinsa la scoala de moase pe care a absolvit-o in UK, creatoarea de frumos si critica de urat, Dana Budeanu a inceput treaba la PSD, pe postul de consilier de imagine.

Ce a gasit in ”cel mai mare partid din Romania” nu a multumit-o deloc, ba, mai mult, a scos-o din minti. Din ghiolbani si analfabete nu le scoate pe pseudo-emancipatele ei colege si de cand s-a declansat isteria cu coronavirusul, Dana nu mai are odihna, implicandu-se in orice actiune care inseamna preventie si combatere.

Astfel, azi  dimineata, dupa ce le-a facut inspectia la unghii si batiste, le-a aratat  tuturor gospodinelor  social-democrate care este modelul de masca cel mai eficient in lupta cu orice fele de virusi.

”Fa, ametitelor comuniste! Lasati dracului prostiile alea din tifon prin care trece virusul ca cucul prin pasare si folositi, ca mine, masca cu bila, pe langa care nu mai trece nimic. Asta acopera perfect gura iar, pentru alte orificii, folositi cu incredere, tot ca mine, chilotii cu dildo. Numai asa puteti fi sigure ca nu veti fi penetrate de nici un microb!” 

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
nationala coronavirus

EURO 2020 în pericol: Meciul României cu Islanda se joacă cu măști anti-coronavirus sau nu se joacă deloc!

ciolacu consultant american

Pentru ca a epuizat stocul de minciuni sovietice, PSD și-a angajat consultant american!