in , ,

EURO 2020 în pericol: Meciul României cu Islanda se joacă cu măști anti-coronavirus sau nu se joacă deloc!

nationala coronavirus

Meciul României cu Islanda se joacă cu măști anti-coronavirus sau nu se joacă deloc, dau de înțeles oficialii europeni, îngrijorați de faptul că epidemia de Covid-19 ar putea ține pe tușă, în luna martie, toate naționalele ce ar fi trebuit să dispute meciurile pentru barajul de calificare la Europeanul din acest an.

Președintele FIFA, Gianni Infantino, nu a exclus ca luna viitoare programele internaționale, atât meciuri oficiale cât și întâlniri amicale, să aibă ca unic decident graficul de evoluție și de răspândire a coronavirusului continuă.

„Sănătatea oamenilor este mult mai importantă decât orice joc, a spus Infantino, și de aceea, trebuie să analizăm situația și să sperăm că totul se va ameliora și nu se va agrava. În momentul de față însă, se pare că lucrurile se agravează și, dacă jocurile trebuie amânate sau jucate fără spectatori, atunci trebuie să trecem prin asta”.

În altă ordine de idei, jucătorii au contactat deja sindicatele din cauza panicii și sunt preocupați de jocurile din medii cu risc ridicat de infectare cu coronavirus, fapt care, în eventualitatea în care se va decide că partidele se vor putea disputa, chiar și fără spectatori, s-ar putea să determine o apariție inedită pe gazon a fotbaliștilor, mulți dintre ei studiind posibilitatea de a evolua cu măști de protecție pe figură.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
sexy motociclista

Video 18+! Sexy motociclista din cauza căreia un taximetrist din București s-a masturbat până a ajuns în șanț!

dana budeanu firea calus

Dana Budeanu și-a început treaba la PSD: ”Amețitelor, purtați măști cu bilă-n gură, ca prin alea din tifon intra virușii precum cucul in pupăză!”