in , ,

Natalia Mateuţ: „Trebuie să facem sex oral non-stop, face bine la tensiune, memorie şi colesterol” – FOTO

Dupa ce in urma cu cativa ani, Natalia, fiica marelui fotbalist  Dorin Mateut, a avut probleme cu legea, fiind trimisa in judecata pentru implicarea ei intr-o afacere cu clonare de carduri bancare, acum, sexoasa vedeta pare ca s-a linistit si a ales calea cea buna.

Daca la inceput a fost deranjata de hotararea sefilor care i-au redus drastic numarul emisiunilor matinale, pana la urma, a descoperit ca noul program este un cadou incredibil. Avand mai mult timp liber, Natalia isi poate vedea de proiectele personale si de dragostea cu ultimul sau iubit, Ciprian, alaturi de care traieste niste experiente de neimaginat.

„Vreau sa-mi intemeiez o familie cu Cipri si sa avem unul sau doi copii. Asta nu inseamna ca voi neglija alte placeri, cum ar fi sexul oral care, credeti-ma pe cuvant de onoare, trebuie practicat încontinuu. Am descoperit cu bucurie ca acest sport regleaza nemaipomenit tensiunea arteriala, memoria si colesterolul. Sunt ipocriti cei care nu recunosc ca fac sex oral iar daca v-au speriat cercetatorii americani cu cancerul la gat, atunci practicati-l mai rar, macar de 7-8 ori pe saptamana”, a declarat indragita vedeta.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
chitoiu ambulanta taxi

VIDEO: Cât costă targa, per kilometru, la Taxi Ambulanța, pentru cumătrul Daniel Chițoiu?

betiv

Construcția hotelului de gheață de la Bâlea Lac s-a amânat: ”Oricum românii beau ca porcii și în nămol!”