in ,

Pentru ca a epuizat stocul de minciuni sovietice, PSD și-a angajat consultant american!

ciolacu consultant american

Fiindca au simtit ca vrajelile de acum un secol, cu egalitatea intre semeni si impartirea averii statului la cei multi si necajiti, nu mai tin nici la amaratii platiti cu un kil de malai ca sa joace rolul cetateanului fericit, pesedisti incearca o noua scoala de manipulare a maselor.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a apelat la serviciile unui consultant american pentru a stabili strategia politică a social-democraților in perspectiva alegerilor locale si parlamentare.

In urma cu mai bine de un an anuntau cu surle si trambite ca s-a deschis o sucursala a social-democratiei mioritice in inima celei mai puternice democratii a planetei, SUA, despre ale carei rezultate cosmice nu s-a mai scris nici macar o virgula.  Legatura intre PSD si tara in care reusesc toti pamantenii cu pregatire si talent deosebit este aceeasi ca intre sula si prefectura. Istoria a demonstrat fara tagada ca socialismul nu poate functiona decat pe baza unor minciuni sinistre cu care o mana de smecheri prostesc restul populatiei ”cu o suta de lei in plus” ca sa-i lase pe ei sa fure miliarde.

Ce poate sa-i invete un american veritabil pe niste impostori care doresc sa ajunga la putere ca sa traiasca in acelasi huzur cum au facut-o toti marii comunisti fara munca, fara scoala dar cu o infinita nesimtire?

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dana budeanu firea calus

Dana Budeanu și-a început treaba la PSD: ”Amețitelor, purtați măști cu bilă-n gură, ca prin alea din tifon intra virușii precum cucul in pupăză!”

liviu pop ionut pintea

Educatul Liviu Pop, îi răspunde ”domnișorului Pintea”: ”Nu este adevarate faptele care sunt învinuit!”