in ,

Dana Budeanu, atac în forță la „fătălăii pe care-i spală la cwr mămica până la 40 de ani”!

dana-budeanu

Zvonurile conform carora reputata creatoare de frumos si apriga comentatoare de urat, Dana Budeanu, s-ar fi retras la manastire  par sa fi fost simple scorneli a celor deranjati de criticile ei dure.

Pentru noi, aia care nu stim sa mancam cu gura inchisa si sa ne legam singuri la sireturile tenisilor, vestea ca sexoasa cicalitoare a revenit pe miristea netului a fost ca o raza de soare aducatoare de lumina si caldura.

De asta data Danuta se repede in beregatile barbatilor care nu pot trai fara mamicile lor si-i calca in picioare ca pe ultimele carpe de sters praful.

„Cea mai bună mâncare e aia pe care o face mami. Nimeni nu face ca mami. Mami în sus, mami în jos. Băi, mami, luați-vă fătălăii acasă!. Stai băi cu mă-ta până mori. Nu mai putem respira de atâția fătălăi. Ce bărbat e ăla care pleacă mai devreme de la serviciu pentru că merge la mami să mănânce? Du-te cheam-o, mă, pe mami să te spele la poponeț, că v-a spălat pe cap până la 20 de ani, de aia sunteți în halul în care sunteți. Ăștia se-nmulțesc, mă”, a comentat doamna Budeanu, scuipand de draci ecranul laptopului.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
adrian minune tragedie

VIDEO: Tragedie fără margini! Adi Minune face un apel incredibil pe rețelele de socializare!

vasile baicu2

Patru ani de pușcărie pentru un român din Marea Britanie, ca urmare a agresării sexuale a unor bătrâne de 80 si 90 de ani!