in , ,

Tabăra de carantină de la Nadlac, luată cu asalt de prostituate!

tabara carantina nadlac

Chiar daca oficialitatile ne linistesc declarand ca stapanesc situatia intrucat au exemplul masurilor luate in alte tari, problemele legate de carantinarea si apoi deplasarea catre domicilii ale  romanilor intorsi din Italia, se inmultesc de la ora la ora.

Protocolul impune carantina de 14 zile in tabara de la Vama Nadlac dupa care, insotiti de cadre specializate, vor pleca fiecare spre localitatea lui.

Numarul fratilor si surorilor fugiti de tragedia din peninsula a depasit 55.000 in numai cateva zile si asta, cum era de asteptat, a dus la aparitia unor aspecte necalculate de nimeni.

Printre corturile amenajate pentru carantina, si-au facut aparitia o gramada de prostituate care incearca sa le umple timpul celor izolati.

”Dupa ce ca s-a intors plini de colonavilus din Italia mai face si nazuri. Lucrez de 5 ani in domeniu da´ n-am intalnit clienti cu asemenea pretentii de nebuni. Toti ne cere sa ne dam masca jos cand ii rezolvam la scurt. Doamne ce iresponsabilii poate sa fie unii!”, a povestit Alsacia, lucratoare cu gura din Arad.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
coronavirus medic

Atenție la falsele ”teste pentru coronavirus” care se pot face acasă!

medici wuhan

Medicii chinezi din Wuhan zâmbesc amar: ”Am vrut să facem o farsă dar ne-a scapat de sub control”!