in , ,

Patru ani de pușcărie pentru un român din Marea Britanie, ca urmare a agresării sexuale a unor bătrâne de 80 si 90 de ani!

vasile baicu2

Vaseli Baicu, un cetățean român  de 26 de ani, a comis opt infracțiuni împotriva femeilor singure într-o perioadă de trei săptămâni, atacând în casele lor, chiar și o nonagenară bolnavă de demență și octogenară care anterior suferise un atac cerebral.

Cinci dintre infracțiunile comise au fost de natură sexuală, strategia prin care Baicu se apropia de victimele sale fiind aceea de a se prezenta ca un agent colector de caritate pentru cauze umanitare în beneficiul persoanelor cu dizabilități vizuale sau auditive.

Poliția a depistat infractorul și adresa sa de reședință din Radford, Coventry, ca urmare a înregistrărilor CCTV și a probelor medico-legale, Baicu fiind reținut în Danemarca, după ce a fost obținut un mandat european de arestare.

Românul a pledat vinovat de patru acuzații de agresiune sexuală, două de furt, una legată de intenția de a comite o infracțiune sexuală și una de fraudă, și a fost închis timp de trei ani și nouă luni la Warwick Crown Court, în această lună solicitând să fie eliberat condiționat.

Auotitățile apreciază că Baicu reprezintă un pericol major pentru societate și au decis să îl înregistreze în evidențele europene ca atacator sexual pentru tot restul vieții.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dana-budeanu

Dana Budeanu, atac în forță la „fătălăii pe care-i spală la cwr mămica până la 40 de ani”!

vasile capra interlop piatra neamt

Un interlop din Piatra-Neamț a descoperit job-ul ideal: cere vecinilor mii de euro ca să nu le violeze copiii!