in , ,

Dan Bittman, amor pătimaş cu Mihaela Rădulescu: „Eu am dus-o dincolo de nori!”

Dan Bittman a vorbit despre povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de prezentatoare de televiziune, Mihaela Rădulescu.

Și-a înscenat Andreea Esca boala? Dan Bittman face dezvăluiri:„Nu e nimic adevărat”

Solistul trupei Holograf şi Mihaela Rădulescu au avut o relaţia la începutul anilor ’90, când diva abia intrase în televiziune şi activa la postul de televiziune Tele 7abc. Într-un interviu pentru Adevărul, Dan Bittman şi-a amintit de povestea lor de dragoste şi a făcut câteva dezvăluiri.

Dan Bittman a părăsit-o pe Liliana, cu care are 3 băieți! Vrea și 3 fete cu iubita sa, mai tânără cu 33 de ani!

„Cu Mihaela a fost o nebunie. Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost o „coup de foudre (fr. dragoste la prima vedere). Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci”, a spus artistul.

„Mie îmi plăcea mult mai mult de ea în trecut şi i-am spus şi ei. Era mult mai feminină. O roşcată, creaţă, cu părul lung, cu lucruri normale, sportivă şi imprevizibilă. Acum mi se pare că este prea mult. Mă refer la «tunning» şi la expunere, după părerea mea. Oricum, ea nu poate să fie altfel. Aşa trăieşte şi aşa o să moară. În ultima emisiune, în direct, am vrut să-i spun cum a putut ea să-l aleagă pe ăsta cu stratosfera lui când eu am dus-o dincolo de nori”, declara Dan Bittman 

Dan Bittman instigă la revoltă împotriva autorităților: „Să mor și eu de Covid! Nu vreau să mai trăiesc în aceste condiții”

Întrebat dacă a scris versuri gândindu-se la iubitele sale sau dacă le-a dedicat melodii, Dan Bittman a precizat:

Dan Bittman se izolează în toate casele în care și-a depus ouăle!

„Mihaelei, nu. Au fost alte persoane, dar nu pot să intru în amănunte. Multe piese au fost inspirate din ceea ce mi s-a întâmplat sau ce am văzut la alţii. Am văzut poveşti de dragoste uriaşe şi am simţit că dacă le iei dragostea, le iei tot ce au în viaţă. Aşa s-a născut „Să nu-mi iei niciodată dragostea. M-am trezit la 4 dimineaţa, am coborât în birou şi am început să scriu. Era ca şi când cineva îmi dicta de undeva de sus”.

Declarații controversate despre pandemie

Dan Bittman a vorbit despre cum vede realitățile momentului din România, solistul trupei Holograf precizând că nu își mai dorește să trăiască în pandemie, cu atâtea restricții.

Artistul pune la îndoială statisticile autorităților în legătură cu Covid-19, fiind de părere că numărul cazurilor este „scos din burtă”.

Ce spune solistul trupei Holograf despre situația din România în perioada Covid-19

„Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ”

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Anunț de ultim moment privind criza COVID-19: „Repet, este singura cale de a scăpa de pandemie”

Tot ce trebuie să știi despre vaccinarea anti-Covid în România – ghid complet